Vă invităm să alergați pentru educația digitală!

Proiectul “Fii de 10!” este o platformă de management educațional, care contribuie la dezvoltarea climatului educațional, prin diferite module ce permit atât administrarea orelor de curs de către cadrele didactice, cât și comunicarea coerentă și eficientă între școală și acasă.

Prin intermediul platformei, cadrele didactice vor putea nota elevii, mediile fiind calculate în mod automat, situațiile de corigență urmând să fie raportate în timp util. De asemenea, se va permite comunicarea directă între cadrele didactice și elevi. Vor putea fi adăugate și sarcini pentru acasă prin intermediul platformei, astfel elevii își pot preda tema online, ușurând procesul de rezolvare a sarcinilor și reducând utilizarea hârtiei.

Pentru desfășurarea proiectului, însă, avem nevoie de sprijinul comunității. Astfel,  “Fii de 10!” este una dintre cauzele pentru care poți dona o sumă de bani sau poți alerga de oriunde din țară, pe 18 octombrie, pentru a ne sprijini efortul în crearea mediului digital gratuit pentru elevii din ciclul gimnazial și liceal.

Înscrierile și donațiile pot fi realizate pe http://s.onedu.ro/semimaraton , detalii privind evenimentul fiind disponibile in timp real pe pagina noastră https://fb.me/e/79O4lU6Ju .

Alte articole de citit

BREAKING NEWS 61% dintre elevi consideră digitalizarea educației o prioritate în anul școlar 2022 – 2023. Ce spune reprezentantul organizației pentru digitalizarea educației

Studiul World Vision România ne arată că elevii își doresc în proporție de 61% digitalizarea educației din școala lor. Președintele organizației pentru digitalizarea educației: „elevii s-au săturat să mai aștepte…
Vezi articolul

LISTĂ Resurse educaționale digitale pentru elevii claselor gimnaziale. Comunitatea ONedu România: „lista face parte din programul #GenerațiaDigitalizării”

Comunitatea ONedu România, organizația tinerilor pentru digitalizarea educației, anunță public o listă de resurse educaționale digitale gratuite pentru elevii claselor gimnaziale. Conform comunicatului, organizația declară că „lista face parte din…
Vezi articolul