Te vrem în echipa noastră!

Dacă prezinți spirit civic și dorești să contribui la digitalizarea sistemului educațional actual, te invităm în echipa COR, pentru o poziție în unui departament sau în Biroul de Conducere.
Comunitatea „ONedu România”, abreviat de la Online Education, este un grup de inițiativă fondat de tineri, care are ca scop sprijinirea educației elevilor și îmbunătățirea sistemului de învățământ, prin proiectele sale diversificate.
Printre acestea se pot enumăra „Web în Educație”, împreună cu „Web în Primării”, unde s-au studiat nivelul de deschidere al instituțiilor față de avansarea tehnologică și comunicare. Atelierul @abc a fost realizat special pentru o audiență de tineri, cu dorința de a discuta nevoile și problemele acestora, mai ales în mediul online. Evenimentul „Gala Educației Gălățene” a fost creat cu scopul de a promova și de a încuraja educația din comunitate, prin premierea atât persoanelor fizice din acest domeniu, adică profesori și elevi, cât și proiecte și ONG-uri. Proiectul „Fii de 10!” reprezintă platforma de management educațional online, care se află în lucru.
Pe lângă acestea, se mai pot menționa poziția COR împotriva OUG 51 și petiția pentru transportul elevilor de pe Drumul de Centură Galați.
Biroul de Conducere, în prezent, caută personal pentru posturile de Director Executiv, Secretar și cele de Vicepreședinții ai diferitelor departamente. Adunarea Generală cuprinde membrii acestor departamente, adică membrii echipei de Marketing și Fundraising, de Comunicare, de Resurse Umane și celei de Dezvoltare Externă.
Pentru a aplica pe un post este necesar un CV, un plan de acțiune, în cazul posturilor din Biroul de Conducere și completarea întrebărilor din formular, care poate fi găsit accesând https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYLplBgcrR5bW_JxDWrI_E_63JZyh-4ogEDQKPyrT1dShKTQ/viewform?usp=sf_link
Poți aplica până pe data de 26.05.2020, ora 23:59. Te așteptăm!

Alte articole de citit

START NOMINALIZĂRI Gala Voluntariatului din România își deschide porțile pentru noi premianți. Organizatorul își propune să adune sute de voluntari din toată țara.

O nouă competiție în lumea ONGească își deschide porțile pentru noi voluntari care se implică în comunitățile în care trăiesc. Gala Voluntariatului așteaptă nominalizări de la organizațiile non-guvernamentale și instituțiile…
Vezi articolul

Petre Tîrziu: „Oamenii care încep să facă voluntariat ajung să cunoască persoane noi și se pot simți parte a unui grup care militează pentru același scop comun.”

Petre Tîrziu este un tânăr implicat activ în comunitate, în special în inițiativele educaționale și pentru schimbarea sistemului educațional preuniversitar. L-am invitat în cadrul rubricii noastre „Profil de voluntar”, pentru…
Vezi articolul

Diana Onosă, coordonator voluntari: Se caută peste 20 de voluntari pentru echipa de organizare a Galei Voluntariatului

Comunitatea ONedu România, organizație națională cu o amplă experiență în digitalizarea educației și fondatoarea centrului național de voluntariat iVoluntar, caută voluntari pentru data de 3 decembrie în București, cu ocazia…
Vezi articolul