Se caută formatori pentru educație sexuală în școli. Semper Musica: „servicii de livrare de sesiuni de educație (…) pentru tinerii din județul Iași”

O asociație cu activitate la nivel național caută echipe de formatori pentru tinerii și adolescenții din Iași. Aceasta își propune să ajungă la un număr de 10.000 de beneficiari cu workshopuri de educație sexuală.

Asociația Semper Musica este „una dintre cele mai active organizații din România, din domeniul prevenirii HIV”, cu activitate în peste 45 de comunități la nivel național. În calitate de coordonator principal al proiectului național „Tânăr, 16 ani, din rural: În România, dreptul meu la sănătate este constant încălcat!”, organizația caută companii, persoane fizice autorizate sau alte organizații care să pună la dispoziție servicii de livrare de sesiuni de educație sexuală și reproductivă, în unitățile de învățământ din Iași.

Organizația urmărește ca prin sesiunile de formare să informeze tinerii cu privire la protecția împotriva infecției cu HIV și a altor boli cu transmitere sexuală, pașii corecți de folosire a prezervativului masculin și feminin și prevenirea unei sarcini neplanificate, având ca obiectiv principal reducerea numărului de cazuri noi de infecții cu HIV din rândul tinerilor din județul Iași.

Proiectul “Tânăr, 16 ani, din rural: În România, dreptul meu la sănătate este constant încălcat!” este derulat de Asociația Semper Musica în parteneriat cu CPE – Fundația Centrul Parteneriat pentru Egalitate și asociația norvegiană Sex&Society și beneficiază de o finanțare în valoare de 243.481,80 euro prin programul Active Citizens Fund Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021, conform anunțului publicat pe pagina de Facebook de Asociația Semper Musica.

Doritorii sunt rugați să transmită la adresa de e-mail bmistrate@gmail.com ofertele, până la data de 23 septembrie 2022.

Întregul apel al organizației poate fi vizualizat aici:

Sursă foto: Facebook, Asociația Semper Musica

Alte articole de citit

START NOMINALIZĂRI Gala Voluntariatului din România își deschide porțile pentru noi premianți. Organizatorul își propune să adune sute de voluntari din toată țara.

O nouă competiție în lumea ONGească își deschide porțile pentru noi voluntari care se implică în comunitățile în care trăiesc. Gala Voluntariatului așteaptă nominalizări de la organizațiile non-guvernamentale și instituțiile…
Vezi articolul