Peste 30 de scrisori au ajuns pe masa Ministerului Educației și Guvernului!

Comunitatea ONedu România și Asociația Mereu pentru Educație au desfășurat un demers pașnic pentru elevii, profesorii și părinții care au fost afectați de școala online și care și-au pus dorințele către Moș Crăciun și instituțiile statului.

În data de 23 decembrie, cele două organizații au oferit simbolic un cadou Ministerului Educației și Cercetării și Guvernului României, acesta constând în peste 30 de scrisori scrise cu tristețe și speranță spre schimbare.

„Am făcut un pas pentru școala online și am bătut la ușa celor două instituții cu o mică surpriză. Ne-am fi dorit să le putem pune cadourile sub brad, însă restricțiile cauzate de pandemie nu ne-au permis. Sperăm și continuăm să facem apel către decidenții care au fost și vor urma să pună educația printre primele locuri.” a declarat Cosmin Andrei, președinte al Comunității ONedu România.

„Trenuri luate la 5 dimineața sau o noapte petrecută pe tren, nimic nu ne-a împiedicat să luptăm pentru dorințele elevilor, profesorilor și părinților. Am făcut o echipă frumoasă și nu ne-am lăsat, în ciuda piedicilor. Doar împreună putem aduce educația la un alt nivel, prin mai multe inițiative, poate chiar proteste.” a declarat Raluca-Maria Țonea, președintele Asociației Mereu pentru Educație.

Alte articole de citit

BREAKING NEWS 61% dintre elevi consideră digitalizarea educației o prioritate în anul școlar 2022 – 2023. Ce spune reprezentantul organizației pentru digitalizarea educației

Studiul World Vision România ne arată că elevii își doresc în proporție de 61% digitalizarea educației din școala lor. Președintele organizației pentru digitalizarea educației: „elevii s-au săturat să mai aștepte…
Vezi articolul

LISTĂ Resurse educaționale digitale pentru elevii claselor gimnaziale. Comunitatea ONedu România: „lista face parte din programul #GenerațiaDigitalizării”

Comunitatea ONedu România, organizația tinerilor pentru digitalizarea educației, anunță public o listă de resurse educaționale digitale gratuite pentru elevii claselor gimnaziale. Conform comunicatului, organizația declară că „lista face parte din…
Vezi articolul