UPDATE: Gala Educației Gălățene 2020

UPDATE: 10 MARTIE 2020 În urma declarațiilor recente, în privința gestionării bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, Gala Educației Gălățene, din data de 27 martie, se amână. Decizia de reprogramare a evenimentul este în acord cu măsurile de prevenție anunțate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, care privește atât evenimentele publice, cât și cele private, indiferent de locația acestora. Prioritatea noastră în acest moment este siguranța publicului gălățean și cel înconjurător, iar pentru aceasta vom lua toate măsurile necesare, fără să vă limităm din experiența evenimentului. Vom reveni cât de curând cu informații legate de susținerea Galei, până atunci vă încurajăm să urmăriți rețele de socializare și site-ul onedu.ro pentru actualizări.
Un nou concept a fost pornit anul acesta de către Comunitatea ONeduRomânia, eveniment ce dorește a premia implicarea în educație a elevilor, profesorilor, ONG-urilor și a fiecărei persoane care contribuie zilnic la un climat educațional mai bun. Dorința de a aprecia munca celuilalt poate fi realizată cu ajutorul nominalizărilor din cadrul Galei Educației Gălățene, fiind totul posibil cu ajutorul platformei online – gala.onedu.ro.
Gala Educației are loc pe data de 27 martie 2020 în cadrul Universității Danubius din Galați. Conceptul este la nivel național, cu scopul de a aduce împreună oamenii care aduc un plus valorilor educației, pentru a petrece o seară frumoasă, cu momente artistice și pentru a fi răsplătiți în urma muncii depuse.
Eroii din educație sunt persoanele ascunse care luptă pentru drepturi, pentru un sistem mai bun și pliat pe nevoile elevilor și care doresc să dezvolte abilitățile oamenilor din jur.
Gala Educației Gălățene are 6 categorii, însă ne place să le spunem noi oportunități de prietenii și colaborări:
1. Elev Super-Voluntar
2. Profesor Implicat
3. Școală Model (Consiliul Școlar al elevilor)
4. ONG Implicat
5. Elevul Olimpic
6. Super Proiectul
Comunitatea ONedu România este un grup de inițiativă la nivel național, creat cu scopul de dezvolta proiecte pliate pe nevoile elevilor, care au un impact în comunitatea educației. Din comunitate fac parte elevi și tineri, toți lucrând cu drag pentru toți colegii lor din România, toți cu un singur scop.

Alte articole de citit

LISTĂ Resurse educaționale digitale pentru elevii claselor gimnaziale. Comunitatea ONedu România: „lista face parte din programul #GenerațiaDigitalizării”

Comunitatea ONedu România, organizația tinerilor pentru digitalizarea educației, anunță public o listă de resurse educaționale digitale gratuite pentru elevii claselor gimnaziale. Conform comunicatului, organizația declară că „lista face parte din…
Vezi articolul

BREAKING NEWS 61% dintre elevi consideră digitalizarea educației o prioritate în anul școlar 2022 – 2023. Ce spune reprezentantul organizației pentru digitalizarea educației

Studiul World Vision România ne arată că elevii își doresc în proporție de 61% digitalizarea educației din școala lor. Președintele organizației pentru digitalizarea educației: „elevii s-au săturat să mai aștepte…
Vezi articolul