Continuă să faci bine și în 2023!

Dragă antreprenor,

Comunitatea ONedu România continuă din 2019 să fie o organizație pentru comunitatea educațională și pentru toți voluntarii din România. De-a lungul celor trei ani am avut zeci de proiecte și demersuri pentru susținerea educației digitale, a școlilor și a organizațiilor din România.

Astăzi este o situația mai incertă ca oricând atunci când vorbim de fondurile care ne ajută să facem bine. Suntem o organizație bazată 100% pe voluntariat și avem nevoie de oameni cu inima bună, care dețin o companie în România, să redirecționeze 20% din impozitul pe profit.

ANAF complică, dar și sprijină companiile să facă bine. Mai ai o șansă pe anul acesta să faci bine – chiar dublu. Dacă nu ai direcționat anul trecut toți cei 20%, află că ANAF îți permite să faci acest lucru doar până la 25 decembrie 2022. Declarația 177 (da, știm, încă un act, însă de data aceasta este pentru binele comunității) îți oferă șansa reală să ajuți sistemul educațional din România, care și așa este la pământ.

Cum să faci bine în 3 pași simpli

  1. Descarci de aici declarația 177 și o completezi cu datele companiei tale.
  2. Descarci de aici contractul de sponsorizare, pe care îl completezi și îl semnezi.
  3. Transmiți documentele scanate la cosmin@onedu.ro, iar noi ți le transmitem semnate și înregistrate de noi în mai puțin de 24 de ore.

Este simplu, nu? Vorbește cu contabilul tău și află cât poți direcționa.

Îți mulțumim că faci lumea un loc mai bun