BREAKING Ministerul Educației renunță la proiectul european Catalog electronic (SIMS). Ce putem face?

În cursul zilei de astăzi, Ministerul Educației a anunțat că renunță la unicul proiect guvernamental privind catalogul electronic în școli, care ar fi venit la pachet cu o serie de module de management educațional, atât de necesare pentru România.

Este o veste tristă pentru sistemul educațional românesc, care face astfel un pas în spate în ceea ce privește digitalizarea educației din țară. Proiectul beneficia de milioane de euro finanțare europeană, astfel că educația avea o șansă reală la modernizare.

Soluția unică la nivel național pentru construirea unui sistem de management educațional gratuit pentru unitățile de învățământ este Comunitatea ONedu România, prin hubul de educație Fii de 10. Aceasta încă de acum doi ani construiește cel mai mare sistem național de management și elearning în educație, ce va fi pus gratuit la dispoziția elevilor, profesorilor și părinților.

Fii de 10 are nevoie de sprijinul tuturor pentru a avea continuitate, așa că te invităm să donezi o sumă, oricât de mică, la https://onedu.ro/doneaza.

Dacă reprezinți o companie, nu ezita să trimiți un email la donator@onedu.ro, pentru a afla cum poți să susții educația din România gratuit, prin redirecționarea impozitului pe profit.

Fotografie de la RODNAE Productions

Alte articole de citit

BREAKING NEWS 61% dintre elevi consideră digitalizarea educației o prioritate în anul școlar 2022 – 2023. Ce spune reprezentantul organizației pentru digitalizarea educației

Studiul World Vision România ne arată că elevii își doresc în proporție de 61% digitalizarea educației din școala lor. Președintele organizației pentru digitalizarea educației: „elevii s-au săturat să mai aștepte…
Vezi articolul

LISTĂ Resurse educaționale digitale pentru elevii claselor gimnaziale. Comunitatea ONedu România: „lista face parte din programul #GenerațiaDigitalizării”

Comunitatea ONedu România, organizația tinerilor pentru digitalizarea educației, anunță public o listă de resurse educaționale digitale gratuite pentru elevii claselor gimnaziale. Conform comunicatului, organizația declară că „lista face parte din…
Vezi articolul